Meistä

Olemme erikoistuneet porealtaiden varaosien ja tarvikkeiden maahantuontiin, sekä porealtaiden korjauksiin. Palvelemme yritys- ja yksityisasiakkaita ulkoporeallas -ja sisäporeallasasioissa teknisen vian sattuessa tai muun huollon tarpeessa. Tarvikeverkostomme kattaa Euroopan, Yhdysvallat, sekä Kanadan ja pidämme yleisintä tekniikkaa jatkuvasti saatavilla suomessa. Varaosa -ja tarvikeverkostomme on siis hyvin laaja.

Varaosat ja tarvikkeet merkistä tai mallista riippumatta.

Toimitamme tarvikkeet ja korjaamme altaat Merkistä tai mallista riippumatta. Emme siis suosi tiettyjä allasmerkkejä tai brändejä vaan olemme valmiina auttamaan merkistä riippumatta. Kaupastamme voi tilata tarvittavat hoitoaineet ja tarvikkeet

Lisäksi teemme yhteistyötä vakuutusyhtiöiden kanssa altaiden korjaustarpeiden kartoituksissa.

Panostamme asiakaspalvelukokemukseen ja kumppanit sekä asiakkaat ovatkin arvostelleet meidät hyvin palvelevaksi yritykseksi. Yhteydenpito toimii nopeasti ja vastaus tulee aina.

Facebook

Olemme myös facebookissa. Seuraa sivuamme niin pysyt ajantasalla kaikista tarjouksista ja uutuustuotteista.

Instagram

Instagramissa näet myös kuulumisia ja pääset seuraamaan vinkkejä altaiden huoltoon ja hoitoon.

YouTube

Vielä emme ole ladanneet videoitamme Youtubeen..

Tarinamme

Suomen ulkoporeallashuolto on perustettu alunperin yhden miehen putkiliikkeen aputoiminimeksi vuonna 2018. Vedenkäsittelyn ja putkitekniikan ammattilaisena porealtaiden huoltoihin ajautuneelle yrittäjälle tekniikka tuli tutuksi usean eri allasmyyjän “huoltomiehenä”. Suomen ulkoporeallashuolto toiminta levisi Varsinais-Suomesta myös muualle suomeen jolloin mukaan tuli usean kymmenen vuoden kokemusta kartuttaneita allas alan henkilöitä.

Toiminta laajeni yhä suuremmin tarvikkeiden maahantuontiin ja Suomen ulkoporeallashuollon verkkokauppatoimintaan, sekä 2023 myös omaan eristekansi, suojahuppu ja kansimekanismi tuotantoon. Toimimme suomessa nyt yritysten ja yksityisten varaosa -ja tarviketukkuna. Alan kovan kasvun myötä toimijoita onkin paljon enemmän kuin vuonna 2018. Siksi olemmekin koko suomen varaosien toimittaja sillä uskomme vankan kokemuksemme – loistavan asiakaspalvelumme, sekä yhteistyöhenkisyytemme pitävän meidät parhaana kumppanina kaikille.