Tilaus -ja sopimusehdot

Suomen ulkoporeallashuolto (www.ulkoporeallastarvike.fi) verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 5.2.2024 alkaen.

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan (www.ulkoporeallastarvike.fi) tuotteita myy Suomen ulkoporeallashuolto y-tunnus 3006500-8. Sivusto myy ainoastaan yrityksille. Tuotteiden hinnat kaupassa eivät sisällä veroa vaan arvolisävero lisätään kaupan kassalla laskulle.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta (www.ulkoporeallastarvike.fi.)

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, mahdolliset toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus

Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet:

 • tilausnumeron
 • laskun loppusumman

Maksutavat

Maksutapana on lasku. Kun tilaus on tehty ja tilausvahvistus toimitettu asiakkaalle tarkistamme tilauksen ja varastosaldot ennen laskun lähetystä. Kun tilaus on tarkistettu asiakkaalle lähetetään sähköpostitse lasku. Laskun maksuehto on pääsääntöisesti heti ellei toisin ole sovittu. Tuotteita ei pääsääntöisesti toimiteta ennen maksusuoritusta. Mikäli maksusuoritusta ei tule “Due Date” päivään mennessä tilaus raukeaa. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin tilausvahvistuksen jälkeen.

Toimitusaika & Toimitustapa

Toimitustapa normaalitilanteessa on nouto. Noudon ajankohdasta voi sopia posti@ulkoporeallashuolto.fi.

Toimitustilauksissa lähetämme tuotteita jokaisena arkipäivänä postilla, matkahuollolla tai kaukokiidolla. Tilaus lähetetään heti maksun saavuttua tilillemme.

Toimituskulut

Toimituskulut lasketaan automaattisesti verkkokaupan järjestelmässä ja tulevat näkyviin kassalla.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Myytävät tuotteet ovat täysin uusia ja normaalissa tapauksessa tarkistamme ne ennen lähetystä asiakkaallemme. Suomen ulkoporeallashuolto ei ole vastuussa vioista, jotka johtuvat tavaran käytöstä tai tuotteissa olevasta luonnollisesta kulumisesta.

TAKUUEHDOT

Takuu koskee tuotteessa takuuaikana ilmeneviä aine- ja valmistusvirheitä.

Takuun voimassaoloaikana myyjä sitoutuu valintansa mukaan korjaamaan, vaihtamaan tai hyvittämään tuotteet, joiden tarkastuksessa todetaan tuotteen käyttökelpoisuutta oleellisesti heikentäviä valmistus- tai ainevirheitä. Tuotteen tai osan vaihtaminen uuteen takuun voimassaoloaikana ei pidennä alkuperäistä takuuaikaa. Takuun perusteella suoritetaan veloituksetta takuuaikana todetun takuunalaisen vian korjaus normaalina työaikana myyjän huoltokorjaamossa tai myyjän valtuuttamassa huoltoliikkeessä.

Takuun perusteella ei korvata vikoja, jotka ovat syntyneet

 • normaalista kulumisesta
 • huollon laiminlyönnin seurauksena
 • virheellisestä asennuksesta
 • virheellisestä ja huolimattomasta käytöstä
 • valmistajan suositusten vastaisesta käytöstä
 • vesivauriosta
 • yrityksen vuokrakäytöstä
 • väärästä säilytyksestä
 • muista ulkopuolisista tuotteeseen vahingollisesti vaikuttavista tekijöistä
 • kilpailukäytössä
 • takuu ei korvaa vaurioituneen osan aiheuttamia korjaus- tms. välillisiä kustannuksia

KULJETUKSESSA RIKKOONTUNEET TUOTTEET

Huolellisesta pakkaamisesta huolimatta kuljetuksen yhteydessä paketit voivat vaurioitua. Noudettaessa tarkista paketin kunto kuljetusvirkailijan läsnäollessa.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

 • asiakasnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi
 • pankkitilinumerosi
 • sekä kopio tilausvahvistuksesta.

Palautusosoite:

Suomen ulkoporeallashuolto

Kukolanvainiontie 10

21100 Naantali

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton, käsittelyn ja hyväksynnän jälkeen. Emme vastaa tuotteen palauttamiseen liittyvistä postitus- tai muista kuluista.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen posti@ulkoporeallashuolto.fi.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio postiin.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Käsittelemme kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Lisätiedot yksityisyyden suojasta löytyy tietosuojasivultamme.